Bakgrunnsbilde

Seminar om valgdeltakelse

Kommunal- og distriktsdepartementet og Valgdirektoratet inviterer til seminar om valgdeltakelse tirsdag 28. mars kl. 10-13. Seminaret arrangeres i Valgdirektoratets lokaler i Tønsberg, med mulighet for å følge det digitalt.

Programmet består av faglige innlegg fra valgforskerne Johannes Bergh og Kasper Møller Hansen om valgdeltakelse og hva som har betydning for dette, innlegg fra Fredrikstad og Gjøvik kommuner om hvordan de arbeider for å øke valgdeltakelsen, og et innlegg fra Tønsberg Blad om hvordan de ser sin rolle i dette arbeidet. Seminaret avsluttes med en panelsamtale.

 

Målgruppen for seminaret er de som jobber med valg i kommunene, politikere, partier og andre interesserte.

 

Mer informasjon om seminaret på regjeringen.no

Dersom du ønsker å delta i Tønsberg må du melde deg på innen 17. mars. Det er begrenset antall plasser, så det er første-mann-til-mølla som gjelder.

 

Publisert 13.03.2023